Öckerö Nät AB

Förlängd kampanj på Fotö

För vi ska kunna dra fiber på Fotö krävs att minst 65 % av hushållen vill ansluta sig. När vår ordinarie kampanjtid gick ut den 31 mars hade vi inte nått målet, därför riskerar vi nu att projektet inte blir av.

Vi har därför förlängt kampanjtiden till 13 april, så att ni som ännu inte beställt får möjlighet att ansluta er till det snabbaste bredband som finns idag.  Om projektet på Fotö inte blir av står andra öar på tur för utbyggnad. Därför kan vi i dagsläget inte säga när vi kan göra ett nytt försök på Fotö. Du som fortfarande inte bestämt dig - kontakta oss så berättar vi om alla fördelar med fiber, eller beställ direkt här. Och ni som redan beställt – prata gärna med dina grannar och vänner om varför ni tycker att det är en bra investering.

Senast uppdaterad: 2016-04-04 11.39


Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerofast.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram