Öckerö Nät AB

Installationerna på Björkö

Installationerna av fastigheterna har påbörjats på de södra delarna av Björkö och blåsningen av stamfiber fortsätter. Alla kunder som har beställt anslutning blir kontaktade för tidsbokning av en installationstid. Det pågår fortfarande en del schaktning på Björkö och det kommer att pågå ett antal veckor till.

Om ni mailar till oss i något ärende vill vi gärna att ni skriver vilken adress det gäller samt telefonnummer där vi når er.

Information om installationer på Björkö

Just nu pågår bland annat arbetet med att gräva de tomter som är kvar och blåsa fiber från skåp till hus. Samtidigt håller vi på att blåsa ut stamfiberkabel från noden till de södra delarna av ön. Vi kommer att påbörja installationer i Samsmarka inom några veckor och uppdaterar sedan information om vilket nästa område blir. Ni kommer att bli kontaktade i god tid för tidsbokning av installation och så fort vi har mer konkret information kommer vi att lägga upp det här.

Om ni mailar till oss i något ärende vill vi gärna att ni skriver vilken adress det gäller samt telefonnummer där vi når er.

Nu har vi påbörjat byggnationen på Björkö

Många har säkert märkt att arbetet med att bygga ut supersnabbt bredband på Björkö nu har påbörjats. Ansvarig entreprenör är Transtema med underentreprenören LCAB Under vintern har projektering genomförts och efter nyår påbörjades detaljplanering genom bokning av personliga träffar med de som tecknat avtal om anslutning. Byggnationen kommer genomföras i delprojekt och kommer pågå hela våren. Vi återkommer med detaljer om detta när tidplan och detaljplanering är beslutad. Etablering av byggbodar för entreprenören har redan skett vid ängen nära Föräldrakooperativet Björkdungen och ett nodhus kommer anläggas nära denna i anslutning till befintlig telestation.

Björkö etapp 1

Maj
Inom det blåmarkerade området håller vi just nu på med schaktning för fiber. Vi hoppas på er förståelse för att det kan bli lite störningar i området under tiden för schaktning.

Text

Senast uppdaterad: 2017-10-23 07.42


Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerofast.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram