Öckerö Nät AB

Utbyggnad av fibernät på Öckerö och Hönö

Sommaren 2012 började Öckerö Nät bygga ut stamnätet med fiber längs Heinövägen på Hönö. Under 2013-2014 fortsatte vi utbyggnaden av fibernätet på Öckerö och Hönö. Hösten och vintern 2016-2017 har Fotö fått fibernät och under våren 2017 påbörjas byggnationen av fibernätet på Björkö.

Vi önskar vi hade möjlighet att erbjuda fiberanslutning till alla fastighetsägare i kommunen, eftersom vi vet hur oöverträffat bra fiber är. Men det är en väldigt stor ekonomisk investering. Det gör att vi måste anpassa byggnationen till rådande marknadsintresse, potentiella kunder i nätet och där vi har kommunala arbetsplatser och lägenheter.

Byggnationen bygger på fria val om anslutning och att projektet utförs affärsmässigt och på sikt ger ett positivt ekonomiskt resultat.

Vänd er gärna till oss för att diskutera förutsättningarna för er anslutning. Anmäl ditt intresse här på hemsidan så får vi en bättre uppfattning om behovet av fiber i just ditt område.

Vill du veta mer? Ring oss på 031-763 24 05 så försöker vi svara på dina frågor. Du kan också hålla dig uppdaterad genom att hålla utkik här på hemsidan, och anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Det går även bra att maila oss på ockeronat@ockero.se.


Senast uppdaterad: 2017-02-21 09.23

Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerobo.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram