Nytt namn vid årsskiftet – Öckerö Fastigheter

Systerbolagen Öckerö Bostads AB och Öckerö Fastighets AB kommer från och med den förste januari att verka under namnet Öckerö Fastigheter. 

I Öckerö Fastigheter ingår affärsområdena bostäder, lokaler och stadsnätet Öckerö Nät. I samband med detta har vi tagit fram en ny logotype som kommer att börjas synas under hösten.

Som allmänyttigt, kommunägt bostadsbolag arbetar vi för en bra vardag för alla öbor. Ett av våra uppdrag är att se till att öborna har tillgång till ett brett och bra utbud av bostäder. Men vi bygger och förvaltar även lokaler, servicehus, skolor och idrottsanläggningar. Och genom affärsområdet Öckerö Nät bygger vi dessutom ut den digitala infrastrukturen.

– Vi är samhällsbyggare som arbetar för en stark och hållbar utveckling av våra öar. Allt detta gör vi tillsammans som ett bolag, och därför känns det naturligt för oss att arbeta under ett gemensamt namn – Öckerö Fastigheter, säger Hans Andreasson, vd.

– Just nu genomför vi också ett stort förbättringsarbete i vårt jobb som en trygg och stabil hyresvärd för såväl bostadshyresgäster som för offentliga och privata verksamheter. Det känns väldigt bra att kunna fortsätta med det arbetet under ett nytt namn och en tydlig gemensam identitet.

Nu logotypeFörstora bilden

Tryck för att zooma

Senast uppdaterad: